Volledige zaal

Aan de hoofd in- en uitgang vindt U een uitgebreide vestiaire met kapstokken die gratis ter beschikking zijn. Daarna komt u terecht in een foyer met toog die voor allerlei doeleinden kan gebruikt worden, zoals receptie, ontvangst gasten, coktailbar of apres-concertruimte.

Via de hoofd- en uitgang zijn er 2 in- en uitgangen beschikbaar. In beide in- en uitgangen zijn 4 toiletruimtes voorzien met in totaal 25 toiletten + 2 met toegang voor minder mobiele mensen. De toiletten zijn opgesplitst in een vrouwen- en een mannenruimte.

In de volledige hal zijn een ‘kleine toog’ beschikbaar met 3 tapkranen en flessenfrigo’s. In de ‘grote toog’ zijn 6 tapkranen voorzien met flessenfrigo’s. Achteraan de respectievelijke togen bevinden zich de bergruimtes voor de dranken. Tussen de kleine en grote toog situeert zich de keuken met een aparte werkruimte voor warme en koude gerechten. Voor de keuken mag gewerkt worden met een cateraar naar keuze. In de keuken bevindt zich nog een bijkomende koelcel waar dranken kunnen ondergebracht worden, teneinde deze ten allen tijde koel te kunnen houden, ook bij grote evenementen.

Op de 1ste verdieping zijn ook 2 chill-out-rooms beschikbaar van 75m² en 90m². Die kunnen gebruikt worden als lounge-ruimte, coktailbar, ontvangstruimte voor VIP’s, enz.

Eveneens op de 1ste verdieping bevinden zich kleedruimtes die gratis kunnen gebruikt worden bij optredens. De kleedkamers zijn volledig ingericht met ruime speiegelwand, douche, apart toilet, zithoek...kortom alles wat een artiest ook maar enigszins denkt nodig te hebben.

In de volledige zaal zijn 2 electriciteitspunten voorzien : 2 x 32A + 2 x64A + 1 x 125A.